From our friends

Some nice words from our customers we want to share with you. We always strive to deliver above expectations and it is in our nature to support throughout the journey.

mycket energi & inspiration
“Vi som jobbar på Vita Huset vill tacka dig för ett utomordentligt utfört arbete! Föreläsningen som du hade för personalen var mycket uppskattad och jag är verkligen nöjd med din insats! Alla var supernöjda och vi fick mycket energi och inspiration av dig! Jobbet som du gjorde va klockren på alla sätt och vis, du är en väldigt bra lyssnare och du har verkligen gjort ett grymt jobb. Hela behovsanalysen, renoveringen och förändringarna som du varit med och förändrat till har gjort stor succé."
/Bengin Ozeran Ägare fr Vita Huset Eskilstuna
otroligt nöjda
“Raise the Bar har service inbyggt i alla sinnen! Vi är en nattklubb som gick igenom en stor renovering och mycket tack vare Mike & Robin så klara personalen också att lyfta sig precis som interiören. Dom är 24/7 män med fullt fokus på dig som kund! Vi är otroligt nöjda med de kurserna samt barmenyn som Raise the Bar utforma och har dom gärna på besök igen”
/Mathias Karlsson, driftsansvarig Fire Fine Bar & Nattklubb Trondheim
satsa på personalen
“WOW! Raise The Bar är verkligen ett företag som lyfter ditt ställe och personal. Det är lätt att satsa på inredning och ting. Men i detta fall övertygade Raise the bar oss i att satsa på personalen. Det har gett utdelning utöver det vanliga. Raise The Bar har fått personalen inspirerade och alla kommer med det största drivet till arbetsplatsen VARJE dag."
/Niklas Steisjö Nöjesansvarig & Platschef VILA Norrköping
HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

RAISE THE BAR
Bandick Spirits Consulting AB
Kungsgatan 15,
702 11 Örebro
Sweden