Barmöte

Vad är vår vision och fuktion?

Så här går det till när vi träffas första gången och tillsammans formar vår framtid tillsammans.

1. Vad är vi och vart ska vi?

När vi samlas för första gången är det viktigt att tillsammans lokalisera och få en tydlig helhetsbild över er verksamhet för att ta reda på vart er verksamhet befinner sig nu och vart vi tillsammans är på väg. Vi gör det grundligt och lämnar ingenting till slumpen.

2. Delmål & Rom byggdes inte på en dag.

Vi vet alla att Rom inte byggdes på en dag, med samma övertygelse tror vi på att bena ner slutmålet till flera delmål för att känna att det här ÄR möjligt och att vi kommer att lyckas.

3. Strategi & hur lång tid tar det?

Hur gör vi? – När gör vi det? Med vår väl utarbetade plan som är tajmad och klar så kan vi tillsammans uppnå allt vi tar oss för.

4. Organisering & har vi råd att inte göra det?

Har du koll på det? Har du sett det där? Vem gör vad? Var bara lugn, tack vare vår erfarenhet och kunskap så har du råd att känna att du är i trygga händer.

5. Implementera & nu gör vi det

Det vi alla har väntat på, efter en tids planering är det nu dags att äntligen få iscensätta det projekt vi tillsammans har startat – ja, självklart! Vi är med dig hela vägen.

6. Kontrollera & inte nöja sig

Efter att tidsplanen nu för projektet har löpts ut är det nu dags för uppföljning. Vad har gått mindre bra och vad har gått bra? Även om det går bra så kan vi göra det ännu bättre.

Our fantastic clients

Where would we be without them. Here’s a selection of satisfied customers who we’ve had the honour and privilege to work with over the past few years:
HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

RAISE THE BAR
Bandick Spirits Consulting AB
Kungsgatan 15,
702 11 Örebro
Sweden